Numismaatikkoliiton kevätkokous on siirretty jälleen, uusi ajankohta on 22.-23.8.2020.

Alla Päijät-Hämeen Numismaatikoiden tiedote asiasta.

Tervehdys teille kaikille numismaatikoille

Kiitos teille mielenkiinnostanne tapahtumiamme kohtaan. Kaikki ei mennyt putkeen. Olemme tehneet liiton kanssa päätöksen, että siirrämme SNL:n kevätkokouksen, Pä-HN:n huutokaupan ja 50-vuotisjuhlamme jälleen eteenpäin. Syynä siirtoon on THL:n suositukset koronaviruksesta. Ikäranteemme on virukselle liian otollinen. Kokous ja iltajuhla tapahtuu muuten saman aikataulun mukaisesti. Uusi ajankohta on lauantai 22. elokuuta 2020 ja paikka on sama kuin on ilmoitettu. Sunnuntain 23.8. museokäynnit toteutuvat suunnitellusti. Ainut muutos on sunnuntaipäivän ohjelmasta poisjäävä seppeleenlasku, koska muistamisen ajankohdasta on silloin kulunut jo liikaa aikaa.

Hotelli on tehnyt kaikki varausmuutokset, joten sinun ei tarvitse tehdä mitään asian hyväksi, paitsi siinä tapauksessa, että kyseinen ajankohta ei sinulle sovi tai olet tehnyt huonevarauksen muuta kautta kuin "numismaatikko"-varauksella.

Tarvittaessa ilmoita myös minulle, Veikko Wuoriselle, jos tulee muutoksia illalliskorttivarauksiin, ovat ne sitten lisäyksiä tai vähennyksiä. Olen saanut myös kuulla, että VR hyväksyisi lipun siirron, jos olette jo ehtineet ostaa sen. Kertokaa myös muille tapaamillenne numismaatikoille muutoksesta aikatauluihin, kiitos.

Toivotan teille oikein hyvää keväättä ja toivotan teidät kaikki tervetulleiksi Lahteen kokoukseen, huutokauppaan ja iltajuhlaamme. Malttia odottaa hyvää huutokauppaamme.

Ystävällisin terveisin
Veikko Wuorinen
Päijät-Hämeen Numismaatikot ry

 

Tässä vielä linkkejä asiaan liittyen:

Sosiaali- ja terveysministeriön tiedote: https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/hallitus-paatti-suosituksista-koronaviruksen-leviamisen-hillitsemiseksi?_101_INSTANCE_LZ3RQQ4vvWXR_groupId=10616.

VR:n tiedote lippujen siirrostahttps://uusi.vr.fi/korona.

Ajankohtaista tietoa koronaviruksestahttps://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19.

 

 

.